Connect with us

6 lucruri mici care îi fac pe BĂRBAȚI să fie NEBUNI după tine

FASHION & BEAUTY

6 lucruri mici care îi fac pe BĂRBAȚI să fie NEBUNI după tine

6 lucruri mici care îi fac pe BĂRBAȚI să fie NEBUNI după tine

A fi atractiv înseamnă mai mult decât a arăta bine – până la urmă, frumusețea e subiectivă, iar standardele de frumusețe se modifică mereu. Atracția depinde și de modul în care te porți atunci când interacționezi zilnic cu oamenii. Cineva se poate îndrăgosti de personalitatea ta la fel de tare pe cât se poate îndrăgosti de modul în care arăți. Și dacă până acum am tot scris articole legate de frumusețe, stil și îngrijire, este timpul să vorbim despre modul în care ar trebui să acționezi astfel încât să fii privită de cei din jur ca o persoană atrăgătoare. Există câteva tipuri de comportament care te fac să fii atractivă – iată care sunt acestea:

1. Fii o bună ascultătoare

Oamenii au nevoie să fie auziți și înțeleși. A fi o bună ascultătoare este una dintre cele mai atractive calități pe care le poate avea o persoană și care te poate ajuta să formezi legături cu oamenii. Fii atentă la ce spun ceilalți, ascultă-i cu adevărat, pentru a putea crea niște momente cu adevărat semnificative între tine și ei.

2. Blândețea

A fi blândă este o altă calitate foarte atractivă pe care o poate avea cineva. Când arăți blândețe, oamenii se simt atrași de tine, pentru că transmiți pozitivitatea care îi face pe oameni să se simtă iubiți și apreciați. De obicei, nu suntem atrași de cei care sunt egoiști, rău intenționați și cruzi.

3. Zâmbește

Este foarte ușor să zâmbești și s-a dovedit că te poate face să te simți mai bine chiar și atunci când ai o zi proastă. A zâmbi este cel mai ușor lucru pe care-l poate face cineva pentru a părea mai atractiv în ochii celor din jur. Zâmbetul eliberează endorfine, care îți îmbunătățesc dispoziția, te fac mai optimist și să zâmbești mai des. Dacă oamenii te văd zâmbind, te vor asocia cu sentimente pozitive.

4. Râsul

Mergând mână în mână cu zâmbetul, râsul îi atrage pe oameni. Și în timpul râsului se eliberează endorfine, care au efecte benefice pentru sănătatea ta fizică și emoțională. Râsul scade nivelul de stres, făcându-te astfel să te simți mai bine. Oamenii sunt atrași de cei care râd și de cei care îi fac să râdă.

5. Încrederea

După cum se spune, încrederea este cheia. Dacă ești încrezătoare, vei fi mai atractivă în ochii celorlalți și te vei simți și tu mai bine cu tine. Încrederea în tine, în cum arăți, în abilitățile tale și în munca ta îi va atrage pe oameni. Oamenii care sunt încrezători în sine sunt mult mai atrăgători pentru cei din jurul lor și fiindcă îi fac și pe ceilalți să se simtă împăcați cu sine.

6. Înțelegerea aluziilor non-verbale

Este important să fii un bun ascultător, dar cum rămâne cu lucrurile pe care oamenii nu le spun? Dacă știi să citești limbajul corpului vei fi o ascultătoare și mai bună și le vei putea arăta celorlalți că ești capabilă să înțelegi cum se simt fără ca ei să-ți spună un cuvânt. Empatia este o calitate atractivă. Atunci când înțelegi aluziile non-verbale, poți acorda oamenilor lucrurile de care au nevoie fără ca ei să îți ceară ceva, ceea ce va forma interacțiuni mai sănătoase, mai pozitive și mai de durată.

Citește și 15 lucruri mici care te fac IREZISTIBILĂ pentru BĂRBAȚI

De multe ori poate părea că gusturile bărbaţilor sunt foarte greu de descifrat, însă există câteva lucruri pe care noi, femeile, le facem şi cărora ei nu le pot rezista. Nu trebuie să îţi schimbi modul de viaţă sau să renunţi la lucrurile care te caracterizează pentru a-i face plăcere unui bărbat, însă aceste gesturi simple te vor face să îi atragi atenţia şi să te faci remarcată!

1. O femeie care îşi muscă uşor buza

S-a dovedit că acest gest îi face pe bărbaţi să simtă afceţiune faţă de tine, întrucât copiii mici obişnuiesc să îl facă atunci când sunt încântaţi sau speriaţi. Pe lângă acest lucru, îi vei atrage atenţia asupra buzelor tale şi îl vei face să vrea să te sărute.

2. Pielea fină

Nu există nimic mai sexy decât o femeie cu pielea extrem de fină, altfel femeile romane sau egiptene nu ar fi avut niciun motiv să treacă prin procese extrem de dureroase pentru a-şi elimina părul de pe corp încă din antichitate.

3. O coafură bine definită

În primul rând, o astfel de coafură îţi transformă întregul look, dându-ţi o alură de femeie de afaceri sau aflată într-o poziţie de conducere. De asemenea, purtarea părului ridicat îţi va scoate în evidenţă gâtul şi zona umerilor şi a claviculelor, despre care se ştie că pot fi foarte atrăgătoare pentru bărbaţi!

4. Un look neobişnuit

Atunci când un bărbat vede o femeie care iese în evidenţă, va simţi nevoia de a ajunge să o cunoască mai bine. Persoanele creative şi deosebite îi atrag mereu pe cei din jur. Tatuajele sau o culoare neobişnuită a părului pot fi un motiv minunat pentru a începe o conversaţie.

5. O femeie care poartă cămaşa unui bărbat

Bărbaţilor le place să le acorzi importanţă şi atenţie aşa că, atunci când vei alege să îi porţi hainele în văzul celorlalţi, se va simţi foarte flatat. Pe lângă asta, o femeie îmbrăcată într-o cămaşă clasică albă va arăta mereu foarte sexy!

6. O privire peste umăr

O privire misterioasă aruncată peste umăr transmite mereu nişte senzaţii magice! Acest gest este foarte răspândit în domeniul publicităţii datorită efectului pe care îl are asupra privitorului, aşa că multe dintre reclame aleg să folosească acest gen de imagine în campaniile lor.

7. Încrederea în sine

Atunci când o femeie care ştie că este frumoasă şi interesantă intră într-o cameră, ea va atrage imediat atenţia tuturor celor prezenţi. Este foarte important să nu laşi însă această încredere în sine să preia controlul şi să se transforme în aroganţă, întrucât acest lucru te va face respingătoare.

8. Hainele cu umerii goi

Umerii goi îi vor face pe cei din jurul tău să îşi dorească să te îmbrăţişeze şi protejeze. Hainele care lasă la vedere această parte a corpului te fac să pari mai delicată şi mai senzuală.

9. O femeie care ştie să meargă pe tocuri

Anumitor femei nu le plac tocurile, în timp ce altele nu şi-ar imagina o zi din viaţa lor fără ele. Însă în cazul în care o femeie decide să poarte tocuri înalte, ea trebuie să fie sigură pe mersul său, emanând încredere în sine! În cazul în care vei fi ezitantă, imaginea ta va fi una distrusă şi, deşi vei atrage atenţia, nu o vei face într-un mod pozitiv.

10. O voce sexy

Bărbaţii vor fi mereu fermecaţi de o voce senzuală şi delicată. Încearcă să nu vorbeşti foarte tare când eşti în preajma unui băiat, vocea ta trebuie să fie calmă şi relaxată.

11. Buzele pline

Buzele pline şi senzuale sunt una dintre cele mai atrăgătoare trăsături ale unei femei. În cazul în care nu ai fost lăsată de la natură cu astfel de buze, poţi vedea aici cum să îţi faci buzele să pară mai mari. Aminteşte-ţi însă că nu trebuie să exagerezi în niciun fel, accentuează-ţi buzele cu o culoare care să te pună în valoare şi zâmbeşte cât mai mult!

12. Eleganța

Eleganța unei femei trebuie să fie reprezentată de un echilibru perfect între a-ţi ascunde senzualitatea şi a o şocate în evidenţă. Alegerea accesoriilor, mersul, gesturile şi vorbele îţi vor da şi ele un plus de eleganță.

13. Machiajul natural

Majoritea omaneilor tind să aprecieze frumuseţea naturală, aşa că machiajul trebuie doar să te pună în valoare, nu să îţi acopere trăsăturile sau să ţi le modifice. Încearcă să îţi acoperi micile imperfecţiuni precum roşeaţa sau coşurile cu un fond de ten, adaugă un strat de mascara şi un gloss şi vei arăta minunat!

14. Ochelarii

Ochelarii îţi dau un aer strict şi inabordabil care îi va face pe bărbaţi să fie atraşi de tine ca de un magnet! În plus, ei pot fi un accesoriu minunat care poate spune multe despre tine, poţi alege rame colorate sau interesante care să atragă atenţia.

15. Râsul sincer şi zâmbetele

Multe fete se tem că un zâmbet larg le poate strica imaginea, însă bărbaţii adoră să vadă o femeie râzând şi zâmbind. Aceştia vor fi atraşi de buna-dispoziţie a ta şi vor vrrea să petreacă timp în jurul tău.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus